Wijnprofiel

Uw wijnprofiel

Elke keer als u wijn drinkt, slaat u hier iets van op in uw smaakgeheugen. Meer wijn drinken, kan men dus ook gewoon een goede training noemen.

Wat wellicht wel belangrijker is dan uw smaakgeheugen, is wel het geurgeheugen. Een wel bekend feitje: Met de neus dicht, proeft u een heel stuk minder. Dat heb ik vroeger bij het nuttigen van spruitjes ook echt wel ondervonden.

Door middel van een uitgebreidde vragenlijst en het beoordelen van diverse geuren, kunnen wij een smaakprofiel voor u opstellen. Zo kunt u straks feilloos in de winkel of in een restaurant een wijn bestellen, welke bij uw smaakprofiel past.

Heeft u al een zeer duidelijk wijnprofiel en wilt u graag meer weten over deze wijnen? Wij kunnen hier onderzoek naar doen en een cursus op maat aangaande uw wijnprofiel maken. Uiteraard worden de wijnen uit uw profiel hier ook bij geleverd. Wij kunnen dit via onze eigen leveranciers regelen, maar heeft u zelf een vaste leverancier, kunt u aangeven dat u ze graag via die leverancier besteld wilt hebben.