Cursus & training

Cursus en training op maat bij VinSation

VinSation levert cursussen en trainingen op maat voor ondernemers.

Dat het genieten van het leven en het doen van goede zaken een mooie balans moet hebben, is een ieder duidelijk. VinSation begrijpt dat het ondernemen op zijn tijd best zwaar kan zijn en dat ontspannen er niet altijd bij is. VinSation levert daarom ook ontspanning in de vorm van een natuurlijk product.

Hoe werkt het?

U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn.

Bij onze cursus “Ontspannen op de werkvloer” leveren wij wijnen naar keuze. U kunt ons deze keuze laten maken aan de hand van een gesprek of u kunt zelf aangeven welke wijnen u graag drinkt. Wij zullen deze wijnen voor u bestellen en een aantal wijnen voorstellen die ook in die lijn passen. Wij kunnen ze via een van onze leveranciers bestellen, maar heeft u een eigen voorkeur voor leverancier, kunnen wij de wijnen voor u natuurlijk ook via uw leverancier bestellen.

Bij onze training “Succesvol zakelijk lunchen en dineren”, bekijken wij uw voorkeursgerechten en geven wij handvatten voor de wijnkaart, voor een optimale wijn-spijs ervaring. Bij deze training ontvangt u een dinerbon voor een restaurant naar keuze.

Wij leveren de cursussen en trainingen als totaalpakket, hetgeen onder bedrijfskosten valt en waarvan de BTW aftrekbaar is.